Julie en Elise

Julie en Elise

30-07-2010

Tw classic


Op maandag 12 juli 2010 zyn ik en Julie naar Tw classic in Wercher geweest!

Toen we toekwamen waren The opposites bezig met hun optreden , iedereen zong mee met hun hits als Broodje Bakpao en Licht uit. Daarna kwam Arid het podium op , hun muziek kende we niet echt goed alleen het liedje You are zongen we volop mee :)
Als derde was er Daan , die de sfeer er goed in bracht! Tijdens het optreden van Amy Macdonald waren we voor het eerst op de eerste rij geraakt,we zagen haar dus supergoed. Daarna traden de Scissor sisters op met o.a. de liedjes Fire with fire en I don't feel like dancing.
Als voorlaatste was het de beurt aan Mika(die je op de foto ziet) ! Hij zong zijn grootste hits en het optreden was een groot feest, het podium was versierd met een bloemengordijn en een reuzegroot opblaasbeen :)
Toen het al donker werd , kwamen de 4 leden van de Black eyed peas aan de beurt. We stonden weeral vlakbij het podium en konden alles uitstekend zien. Iedereen ging uit de bol op de sjieke liedjes,vooral toen er recente liedjes gemixt werden. Ook zwaaide op het liedje Where is the love iedereen met lichtjes , wat voor een tof effect op het scherm zorgde en we maakten hartjes met onze handen, zo heeft Taboo van BEP een hartje teruggezwaaid naar ons ! :)
We hebben ons eens helemaal laten gaan op Tw classic.
Het was een zalige dag en volgend jaar gaan we natuurlijk terug ! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten