Julie en Elise

Julie en Elise

30-07-2010

Selena Gomez


Ik (Julie) ben supergrote fan van Selena Gomez. Elise houdt er ook van, maar niet zo extreem zoals mij (: En ik wil ze natuurlijk ook een plaatsje geven op onze blog. :D

Selena Gomez (geboren op 22 juli 1992) Ze is een Amerikaanse actrice en zangeres. Haar eerste rol op tv was in Barney and Friends. Daar ontmoette ze haar beste vriendin Demi Lovato. Maar nu komt ze beter overeen met Taylor Swift. Sinds 2007 speelt ze een hoofdrol in de serie Wizard of Waverly Place op Dinsney Channel. Ze is ontdekt tijdens een auditie van Disney Channel.

Haar eerste grote televisieshow was Barney and Friends, waar ze verschillende liedjes zong. In Wizards of Waverly Place speelde ze een hoofdrol, namelijk die van Alex Russo. Ze kreeg ook enkele gastrollen in onder andere The Suite Life of Zack & Cody en Hannah Montana.

In Wizards of Waverly Place speelt ze Alex Russo. Iemand die zich altijd in de problemen werkt, maar uiteindelijk komt het door de tussenkomst van haar vader of haar broer Justin Russo altijd goed.

Ze is ook te zien in de Disney Channel film Another Cinderella Story. Net als in de Disney Channel-film Princess Protection Program (Ik heb er net naar gekeken xp). Daar is ze te zien samen met Demi Lovato. Hierin moet ze een echte prinses (Demi Lovato) op een gewoon Amerikaans tienermeisje doen lijken om haar te beschermen. Maar dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn.

Selena Gomez & The Scene is een Amerikaanse poprockband die in 2009 opgericht werd met Selena als zangeres. Ze heeft een tijdje geleden een cd uitgebracht: Kiss & Tell.

Ze heeft nu ook haar eigen kledingslijn: Dream out loud. In Belgiƫ zijn er enkele stuks te vinden in C&A.

Momenteel heeft ze even geen stem meer, maar ze zegt dat hij wel vlug terugkomt.

Zoek zeker haar liedjes op, want ze is echt te gek :) Haar film 'Another cinderella story' is ook super mooi (Y).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten